יינות הפנר מאוסטריה - יינות איכות אורגנים וכשרים

קטלוג היינות

Text Box: יינות בוטיק מיוחדים, קלטא
Text Box: יינות בוטיק HAFNER - יינות ייחודיים מאוסטריה, אורגנים וכשרים. להורדת הקטלוג המלא לחץ כאן.
(k) QUEEN OF SHEBA (Late Harvest) 2004(k) QUEEN OF SHEBA (Late Harvest) 2004Text Box: גרובי
Text Box: Ice-wine
Text Box: צוויגלט
Text Box: מלכת שבא
Text Box: TBA
Text Box: מבעבעים
Text Box: כשרות
Text Box: English
Text Box: Gingit
הפנר

 

מבעבעים

 

ריזלינג מבעבע SEKT Riesling 2008

יין יבש במיוחד, צעיר ופירותי, אך בעל גוף מלא. הקפדה רבה לפי השיטה הנהוגה בהפקת שמפניה בצרפת, מקנה ליין בועות עדינות וקטנות לחוויה מושלמת ולאירועים חגיגיים.

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8°-12°. לפרטים...
זוכה מדליית כסף בתחרות הייןAWC 2009

 

מבעבע מוסקט SEKT Muscat 2007
הבציר המאוחר של ענבי המוסקט מקנה ליין את הניחוחות והטעמים הייחודים. היין מעודן במיוחד, מתאים לפתיחה של אירוע חגיגי, או כקינוח לארוחה יוקרתית, והפך זה מכבר ללהיט בארץ ובעולם.

מומלץ להגיש בטמפרטורה של °10-°12. לפרטים...
זוכה מדליית כסף בתחרות
Terravino 2009

 

מבעבע שרדונה SEKT Chardonnay 2009
כמיטב מסורת היקב ביינות שרדונה מבציר מאוחר מציע הפנר את המבעבע הפירותי והמרענן הזה. היין בעל מתיקות טבעית של 100 גר' סוכר לליטר.

 

מומלץ להגיש בטמפרטורה של °10-°12. לפרטים...

 

יינות יבשים וחצי-יבשים

 

גרובי Grüner Veltliner 2010

יין לבן יבש, אורגני, צעיר אך מורכב, בעל גוף מלא וניחוחות מפולפלים.

ה"גרובי" תופס תאוצה ברחבי אירופה כולה. בשנים האחרונות הוא נחשב למוצר מרכזי ביקבי איכות ברחבי אוסטריה, כשהמקומיים משתדלים לשמור את מירב היינות הטובים לעצמם. לקראת הקיץ, אם תרצה להצטרף לשיגעון ולהרגיש קריר (cool) נסה "גרובי" להנאה.

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8°-12° כליווי למנות דגים ומאכלים אסייתים. לפרטים...

 

שרדונה Chardonnay Classic 2008

יבש קטיפתי ומאוזן, כיאה לשרדונה הייחודי של אזור בורגנלנד, עם פירות יבשים, דבש ושקדים באף.
בחירת היינן - התנסות עלולה לגרום להתמכרות!
מומלץ להגיש
בטמפרטורה של 10°-12° כליווי למאכלי דגים, פסטה, גבינה או נודלס.

זוכה מדליית כסף בתחרות Hofex Hong Kong

 

סוביניון בלאן פרסטיג‘ Sauvignon Blanc Prestige 2009
יין לבן חצי-יבש, עוצמתי, אלגנטי ומאוזן, בעל גוף מלא.

מומלץ להגיש כתוספת לדגים ולמנות פיקנטיות.

 

זוכה מדליית כסף בתחרות הייןAWC 2009

 

מוסקט אוטונל Muscat Ottonel

יין לבן חצי-יבש ונדיר, המשלב ניחוחות וטעמים מרעננים של זן המוסקט עם גרסה חצי-יבשה, על אף שמוסקט נפוץ ביינות מתוקים. התנסות עלולה לגרום להתמכרות!

 

בחירה מוצלחת עם ארוחות ים-תיכוניות קלות או מאכלים אסייתים. מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8°-12°

 

וולש ריזלינג Welsch Riesling 2010

יין לבן חצי-יבש, פירותי מורכב, בעל גוף מלא.

 

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 10°-12° כליווי למנות דגים.

 

שאטו-רויאל ריזלינג Château Royal Riesling 2008

יין לבן חצי-יבש, מופק מבלנד של ענבי ריזלינג נבחרים עם תוספת של ענבי וולש-ריזלינג.
בחירה נהדרת למאכלי גבינה או מנות נודלס.

 

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 10°-12°.

 

רוזה סירה Syrah Rosé

יין רוזה חצי יבש, בעל מגוון של טעמים פירותיים, חומציות אלגנטית וסיומת רעננה. חגיגה! בחירה נהדרת למנות ים-תיכוניות.

 

צוויגלט Zweigelt Classic 2010

יין אדום חצי-יבש בעל אופי פירותי, ניחוחות דובדבן וסיומת עדינה, מציג חוויה ארומאטית, שבדרך כלל אינה אופיינית ליין אדום.

היין מתאים למנות ים-תיכוניות ובשריות קלות, או עם פסטה. מומלץ להגשה בטמפרטורה של º18.

לפרטים...

 

בלאופרנקיש רזרב Blaufränkisch Reserve 2005

ין אדום יבש במיוחד, מתאים לסוכרתיים. בעל טעמים פירותיים, גוף מלא וסיומת ייחודית, יושן במשך 30 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, על-מנת להעשירו בתווים של וניל.

 

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 18° כליווי למנות בשר עשירות של בקר או כבש.

 

צוויגלט באריק Zweigelt Barrique 2003

יין אדום יבש ואיכותי, מזן אוסטרי טיפוסי, בעל אופי פירותי וניחוחות דובדבן אופייניים. יושן במשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי (Barrique), על-מנת להעשירו בתווים של וניל. מומלץ להגיש בטמפרטורה של 18° כליווי למנות בשר עשירות של בקר או כבש.

זוכה מדליית זהב בתחרות הייןAWC 2006   (השנייה בגודלה בעולם)

לפרטים...

 

היפיפייה הנמה Cuvée Rossler-Dornfelder 2003
יין אדום איכותי, אורגני, יבש במיוחד - מתאים לסוכרתיים. יין הדגל לביתHAFNER !
רונן פרלמוטר, מנהל הפורומים בפורטל היין הישראלי: "היין שהתיישן בחביות עץ 25 חודשים הוא בעל גוף מלא ועשיר בטעם בסיגנון העולם הישן. מתאים לארוחה דשנה בקדירת בקר חורפית. פלא שהוא זכה להכרה בינלאומית ולמדליות רבות? יין שונה ושווה!"

יוליה וליאוניד, פורטל סומלייה: ”היין הזה בהחלט שווה - מאוד מקצועי, מודרני ומהנה.“
זוכה מדליית הזהב בתחרות -

 Austrian Wine Challenge 2006(השנייה בגודלה בעולם)

 

יינות בציר מאוחר (late harvest)

 

שרדונה Chardonnay בציר מאוחר 2009
יין לבן המופק בבציר מאוחר, כאשר ענבי השרדונה מכילים 20% סוכר ומקנים ליין מתיקות אצילית בתכולת טבעית של 64 גר' סוכר לליטר. היין ייחודי ונעים במיוחד עם מנות קינוח או מאכלים אסייתים.

 

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 10°-12°.

 

מוסקט כחול Muscat בציר מאוחר 2009
יין לבן המופק בבציר מאוחר, כאשר ענבי המוסקט מכילים 20% סוכר ומקנים ליין מתיקות אצילית בתכולת טבעית של 95 גר' סוכר לליטר. היין ייחודי ונעים במיוחד עם מנות קינוח או פטה כבד אווז.

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 10°-12°.

 

זוכה מדליית כסף בתחרות הייןAWC 2009

 

מלכת שבא Zweigelt בציר מאוחר

יין אדום מתקתק. הבציר המאוחר, כאשר הענבים האדומים מכילים 19% סוכר, מקנה ליין מתיקות אצילית בתכולת סוכר טבעית של 50 גר' לליטר. בשל כך זהו יין מתקתק ייחודי ונעים במיוחד עם מנות קינוח או מאכלים אסייתי. לפרטים...

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 10°-12°.

Excellent award - The Underground Wine Journal USA

 

יינות מתוקים אציליים

 

אייס ויין ("גרובי" קפוא) Ice-wine Grüner Veltliner 2002
יין קרח אורגני זה הופק בבציר מאוחר מחורף 2002. כאשר הענבים קפאו על הגפנים בטמפרטורת 8°- בצרו אותם
וסחטו מהם אך ורק את התירוש האיכותי והמרוכז.

מומלץ להגיש כקינוח אצילי בטמפרטורה של 12°-14°. 375 מ“ל. לפרטים...

הזוכה הגדול במדליית זהב כפולה וכן היין הטוב בכל תחרות הים התיכון:

תל אביב International Grand Champion – Terravino 2006

 

אייס ויין שרדונה Ice-wine Chardonnay 2008

אחרי שניים או שלושה לילות של כפור בחורף 2009, היו הענבים קפואים דים לתחילתו של תהליך הפקת אייס ויין. הסחיטה, איטית, זהירה וקפדנית, נעשתה אף היא בתנאים של טמפרטורת קיפאון, ואפשרה הפקת תירוש מרוכז ואיכותי, תוך הותרת גבישי הקרח בצד. מתיקות טבעית, באיזון מושלם של חומציות, הם סוד קיסמו של האייס ויין.
אייס ויין שרדונה 2009 הוא הזוכה מדליית הזהב בתחרות היין הבינלאומית
Selections 2011. לפרטים...

 

ייןTBA   שרדונה 2002 TBA Chardonnay
יין קינוח אצילי שהופק מענבים נבחרים בלבד שנבצרו בסתיו 2002 כשהם יבשים כצימוקים, מכילים 33% סוכר ומקנים ליין רכות קטיפתית וניחוח עשיר המוכרים בעולם כולו.

זוכה מדליית זהב בתחרות Terravino 2008

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 12°-14°. 375 מ“ל. לפרטים...

 

ייןTBA   שרדונה באריק 2002 TBA Chardonnay Barrique
יין קינוח אצילי שהופק מענבים נבחרים בלבד שנבצרו בסתיו 2002 כשהם יבשים כצימוקים.

היין יושן 60 חודשים בחביות עץ אלון צפרתי (Barrique).

הזוכה הגדול במדליית זהב כפולה וכן יין הקינוח הטוב בכל תחרות Terravino 2008

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 12°-14°. 375 מ"ל. לפרטים...

 

יין TBA שוירבה TBA Scheurebe 2000
יין קינוח TBA אצילי זה הופק מענבים נבחרים בלבד שנבצרו בסתיו 2000 כשהם יבשים כצימוקים, מכילים 33% סוכר ומקנים ליין רכות קטיפתית וניחוח עשיר המוכרים בעולם כולו. תכולת הסוכר ביין - 165 גר'/ל'.

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 12°-14°. 375 מ“ל.

זוכה מדליית זהב כפולה בתחרות הים התיכון:

תל אביב International Grand Champion – Terravino 2006

 

יין TBA “Essencia” 1999

יין קינוח אצילי שהופק מענבים שרדונה, שוירבה וריזלינג נבחרים בלבד שנבצרו בסתיו 1999 כשהם יבשים כצימוקים.

יין TBA אגדי ונדיר זה מכיל 240 גר' סוכר טבעי לליטר.

זוכה מדליית זהב בתחרות Terravino 2008

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 12°-14°. 375 מ"ל. לפרטים...